Девет литра кръв дариха членове, симпатизанти на ЕНП и граждани в Пирдоп

0
65

kapka-po-kapka_dariavame-jivotБлизо 9 литра кръв бяха събрани по време на акцията за доброволно кръводаряване, която организира Единна народна партия в Пирдоп. Акцията премина под мотото „Капка по капка, за да изгрее нов живот“ и се проведе в лекторията на читалище „Напредък“ в града, където бе ситуиран мобилен екип от специалисти на Национален център по трансфузионна хематология – гр. София. С първите слънчеви лъчи на юли поставяме ново начало, за нов живот, заяви председателят на ЕНП в Пирдоп Станислав Готев.

 

StanislavGotev_s-mobilnia-ekipОще по време на кръводаряването две банки бяха изпратени в местната болница за спешна операция. Д-р Маркова – шеф на мобилния екип екип заяви, че това е една от най-успешните акции, в които е участвала и заяви готовност през есента да се повтори дарителската кампания, но вече с два екипа.

 

Valentina_Vasileva-i_Stanislav_Gotev_s-priatel-daril-kruvЩастлива съм, че сме рамо до рамо с хора като Станислав Готев и всички наши членове и симпатизанти в Пирдоп, заяви председателят на Единна народна партия Валентина Василева.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

fifteen − ten =